Revieuws op Qasa van Tegelhuys Wijhe
U bevindt zich op pagina: Showrooms >> Tegelhuys Wijhe

Showroom - Tegelhuys Wijhe

Midden in Wijhe vindt u Tegelhuys Wijhe, waar Joke, Allon en Sandra u van harte welkom heten. In de showroom zijn heel veel grote showvloeren gelegd, waardoor u een goed beeld van de mogelijkheden krijgt. U kunt foto's van onze showroom op Pinterest zien en/of onderstaande filmpjes bekijken.

Impressie Showroom Tegelhuys Wijhe

Joke, Allon en Sandra zijn de mensen achter Tegelhuys Wijhe. Drie vrouwen met passie voor tegels, die doorgaan met zoeken naar uw tegel totdat die gevonden is. Dat is soms moeilijk en daarvoor nemen we alle tijd.

Samen met u zoeken wij naar de perfecte tegel. Allereerst de vraag natuursteen of keramisch. De volgende stap naar de perfecte tegel is de stijl: klassiek, rustiek of strak modern. Vervolgens de basiskleur en het formaat. We laten allerlei voorbeelden zien en als we zien dat er een glimlach op uw gezicht verschijnt, weten we dat het de goede richting opgaat. Soms hebben we niet wat u zoekt. Dan kijken we in de boeken en bestellen monsters. We gaan net zo lang door met zoeken tot het moment dat u gaat stralen en een beetje verliefd wordt op de tegel. En natuurlijk maken wij dan een mooie prijs voor u.

Dat onze klanten tevreden zijn met onze tegels, blijkt wel uit de reviews die zij plaatsten op qasa.nl, een onafhankelijke website voor klantervaringen in de woningbranche. Kijkt u maar op www.qasa.nl/ervaringen/tegelhuys-gieten-en-wijhe-2520

Onze ervaring is dat klanten dit samen zoeken zeer op prijs stellen en we krijgen dan ook de meest enthousiaste reacties. En dat is waar wij het allemaal voor doen! U bent van harte welkom bij Tegelhuys Wijhe!

Telefonische bereikbaarheid:

  • 0570 - 52 54 57

Showroom:
showroom Tegelhuys Wijhe
Enkweg 1b
8131 VD Wijhe

Openingstijden

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Op maandag en 's avonds maken we graag een afspraak met u. U bent van harte welkom.

Routebeschrijving Tegelhuys Wijhe (Enkweg 1b, Wijhe)

Zowel vanuit Zwolle als Deventer (N337, Rijksstraatweg) neemt u de tweede afslag Wijhe (tegenover de veerpont) en gaat de Raalterweg op. Na ongeveer 500 m (voor de spoorwegovergang) ziet u Tegelhuys Wijhe rechts. Komend vanuit Raalte (N357, Raalterweg) blijft u in Wijhe de Raalterweg volgen. Na de spoorwegovergang ziet u Tegelhuys Wijhe links.