U bevindt zich op pagina: >> Showrooms
Showroom Gieten Showroom Wijhe

Tegelhuys Showrooms Revieuws op Qasa van Tegelhuys Wijhe

Selecteer via het landkaartje uw dichtsbijzijnde showroom. >>>

Kom langs in onze showroom aan de Vlaskamp 7 te Gieten of Enkweg 1b te Wijhe om onze modelvloeren te bekijken en om u vakkundig te laten informeren. Tegelhuys, uw leverancier als het om een keramische of natuursteenvloer gaat.

Tegelhuys heeft een unieke presentatie van keramische en natuursteen vloertegels met heel veel modelvloeren. In onze showrooms worden de nieuwste collecties getoond, die altijd anders en exclusiever zijn. Ook kan men steeds de jongste trends en noviteiten bewonderen, zoals de nieuwe generatie keramische tegels, die natuursteen naar de kroon steekt.

Dat onze klanten tevreden zijn met onze tegels, blijkt wel uit de reviews die zij plaatsten op qasa.nl, een onafhankelijke website voor klantervaringen in de woningbranche. Kijkt u maar op www.qasa.nl/ervaringen/tegelhuys-gieten-en-wijhe-2520

Tegelhuys heeft eigen tegelzetters en vloerverwarmingsmonteurs. Ons vakmanschap garandeert deskundig advies over de mogelijkheden voor uw situatie en een perfecte realisatie van uw wensen. Absolute voorwaarden om zorgeloos te kunnen genieten van uw nieuwe vloer.