U bevindt zich op pagina: Keramische vloertegel >> Natuursteen imitatie

Natuursteen imitatie

Tegelhuys heeft een zeer ruim assortiment aan keramische vloertegels, waaronder de nieuwste trends.

Perfecte keramische imitaties natuurstenen vloeren. Een van de voordelen is dat ze minder grof zijn en dus makkelijker te onderhouden.

Tegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, van 10x10 cm tot 100x300 cm. De 60x60 tegels worden veel verkocht maar een trendsetter is de 75x75, ook al volop in onze showroom. Ook een mix van diverse maten en patronen is mogelijk, een modulevloer. Nieuw zijn modulevloeren in grote maten, waaronder 60x60, 50x100. Verschillende maten en patronen kunt u bij ons in de showroom bekijken. Ook zijn er tegels van 4-5 mm dik, deze zijn ideaal om over een bestaande tegelvloer te leggen en voor badkamerrenovatie. In onze grote showroom kunt u allerlei vloertegels zien, vaak gelegd als showroomvloer, zodat u zich een goed beeld van de tegels kunt vormen. Wij helpen u graag om een goede keuze te maken en besteden ruime aandacht aan persoonlijk advies en goede service

Kom langs in onze showroom aan de Vlaskamp 7 te Gieten of Enkweg 1b te Wijhe om onze modelvloeren te bekijken en om u vakkundig te laten informeren. Tegelhuys, uw leverancier als het om een keramische of natuursteenvloer gaat.